Vali Zorluoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini ziyaret etti

Vali Zorluoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini ziyaret etti
Van Valisi Murat Zorluoğlu, Van Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. 

Genel Sekreter Op. Dr. Heybet Semur'dan, il ve ilçelerde devam eden yatırımlar ile sağlık alanındaki yeni yatırımların son durumu hakkında bilgi alan Vali Zorluoğlu, Van’ın sağlık alanında bölgenin merkezi konumunda olduğunu söyledi. Şehir merkezinde hastane ihtiyacı bulunduğunu ve bir an önce bu ihtiyacın giderilmesi için çalışmaların hızlandırılmasını isteyen Vali Zorluoğlu, Van'da sağlık alanındaki çalışmalardan duyduğu genel memnuniyeti de dile getirdi.

Vali Zorluoğlu sağlık personeline yönelik konuşmasında; ”Başta Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmak üzere diğer hastaneler fiziki olarak çok iyi durumda. Şu an sağlık alanında devam eden yatırımların tamamlanmasıyla daha da iyi duruma geleceğiz. Bu durum Van’ın sağlık alanında merkez olduğu gerçeğiyle örtüşüyor. Sağlık alanındaki eksiklerin giderilmesi için gerekli desteği vereceğiz. Vatandaşlarımıza birlikte hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Vali Zorluoğlu telsizden sağlık personeline seslendi”

Daha sonra Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) merkezini ziyaret eden Vali Zorluoğlu, buradan da 112 komuta merkezine geçti. Komuta merkezindeki doktordan asılsız çağrılarla ilgili bilgi alan Vali Zorluoğlu, alanda görev ifa eden sağlık ekiplerine komuta merkezindeki telsizle seslendi. Vali Zorluoğlu, ”Bugüne kadar verdiğiniz hizmetler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da daha başarılı, daha güzel hizmetlere el birliği ile vesile olacağız. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hepinizin gözlerinden öpüyorum” dedi.

Görevdeki ekipler de, Vali Murat Zorluoğlu’na telsizden karşılık vererek teşekkür etti.