Vali Zorluoğlu, Büyükşehir’in personeli ile bayramlaştı

Vali Zorluoğlu, Büyükşehir’in personeli ile bayramlaştı
Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Kurban Bayramı programı çerçevesinde belediye yöneticileri ve çalışanlarla bir araya geldi. 

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu beraberinde Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş, Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan ve 6. Hudut Alay Komutanı Albay Şahin Yenilmez ile birlikte Tuşba ilçesi Altıntepe Mahallesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında gerçekleşen bayramlaşma törenine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcıları Mehmet Yaşar ve Fazıl Tamer, daire başkanları ve belediyenin çeşitli kademelerinde görev yapan personel katıldı. Çalışanlarla tek tek bayramlaşan Vali Zorluoğlu, daha sonra kendileri için hazırlanan alana geçti. Burada yetkililerden bilgi alan Vali Zorluoğlu, gelen çağrıyla göreve çıkan itfaiye ekibini hayranlıkla izledi. Burada 'Türk İtfaiyecisinin Duası'nın üzerinde yer aldığı tabloyu okuyan Vali Zorluoğlu daha sonra Belediye çalışanlarına seslendi. Herkesin Kurban Bayramı'nı tebrik eden Vali Zorluoğlu, "Allah nice güzel bayramlarda sevdiklerinizle birlikte, sağlık ve sıhhat içerisinde bir arada bulunmayı nasip etsin" duasında bulundu.

Vali Zorluoğlu’na Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş, Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan ve 6. Hudut Alay Komutanı Albay Şahin Yenilmez’de eşlik etti.