Vali Yardımcılarından VASKİ' ye ziyaret

Vali Yardımcılarından VASKİ' ye ziyaret
Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğüne Resmi kurum yöneticileri, Sivil Toplum Örgütleri ve vatandaşlar tarafından hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Mesai saatleri içerisinde ziyaretleri kabul eden VASKİ Genel Müdürü Abdulvahap Gezgen, hafta sonlarını ilçelere giderek çalışmalar hakkında bilgi alan Gezgen'i makamında Van Vali Yardımcıları İbrahim Özkan ve Mehmet Parlak ziyaret etti.

Hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Abdulvahap Gezgen VASKİ çalışmaları hakkında bilgi verdi.

VASKİ' nin geldiği aşamayı yapmayı planladığı çalışmaları aktaran Gezgen, ''yapılan bu ziyaretler bizleri motive ederken bizlere destek sözü verilmiş oluyor. Van'a hizmet etmek için kim çabalıyorsa bizler onların yanında olacağız. El birliğine ve koordineli çalışmayla hizmetin en iyisini üreteceğinin bilincindeyiz. Şahsıma verilen görevi, en iyi şekilde gerek Sayın Valimiz gerekse Genel Sekreterimizle istişare ederek Van için en iyi hizmeti yapma gayretindeyiz. Verdikleri desteklerden dolayı da kendilerine ve sizlere teşekkür ederim'' dedi.



VASKİ Genel Müdürü Abdulvahap Gezgen'i ziyaret eden Vali Yardımcıları İbrahim Özkan ve Mehmet Parlak hayırlı olsun dileklerinde bulunarak çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi alış verişinde bulunarak VASKİ hizmet binasından ayrıldı.