Ünlü astrolog Van’da 2017’yi değerlendirdi

Ünlü astrolog Van’da 2017’yi değerlendirdi
Türkiye’nin ünlü astrologu Nuray Sayarı, Van’da 2017 yılını değerlendirdi.

Sadece Van’ın değil bölgenin cazibe merkezi olan Van AVM, ünlü konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Desteklediği kültür ve sanat aktivitelerinin yanı sıra düzenlediği etkinliklerle kentteki sosyal hayatı hareketlendiren Van AVM, Türkiye’nin ünlü astroloji ve enerji uzmanı Nuray Sayarı’yı konuk etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği astrolog Nuray Sayarı, Vanlılar için 2017 yılını değerlendirdi.

Değerlendirme sonunda bir açıklamada bulunan Van AVM Genel Müdürü Türker Nacaroğlu, astroloji denince akla Nuray Sayarı’nın geldiğini belirterek, “Vanlı astroloji meraklılarını astrolog Sayarı ile buluşturduk. Programda Sayarı, 2017’de yıldızların burçlara ve kişilere etkilerine dair yorumlar yaptı. Bunun yanında yine Vanlıların ünlü astrolog Sayarı ile bire bir sohbet etme ve kişisel astroloji yorumlarını öğrenme şansı yakaladı. Vatandaşların ilgisi bizleri de oldukça memnun etti. Van AVM olarak bu tür etkinliklerimize bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.



Üçüncü kez geldiği Van’da yoğun bir ilgiyle karşılaşmasının kendisini mutlu ettiğini vurgulayan astrolog Nuray Sayarı ise, “Her geldiğimde ayrı bir sevgi seliyle karşılaşıyorum. Güzel ülkemin birçok şehrini gezdim. Rabbim sevenlerimin sevgisine daima beni layık kılsın diye her zaman dua ettim. Van halkı zaten her zaman misafirperver. Sevgisini hakiki bir şekilde sunan bir halk. Güzel, gerçek ve samimi bir ortamda olabilmek bence ayrıcalıktır. Ben bu samimiyetlerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.