Tuşba Belediyesi'nden Erdoğan'a destek!

Tuşba Belediyesi'nden Erdoğan'a destek!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için Van'ın Tuşba ilçesinde de kampanya düzenlendi.
Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, gazetecilere yaptığı açıklamada, özellikle 15 Temmuz'dan sonra Türkiye'nin üzerinde iç ve dış şer odaklarının yaptığı tüm oyunları bozmak için "Dövizi Boz, Oyunu Boz, Adını Yaşat" Kampanyası başlattıklarını söyledi.

Kampanyayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine hayata geçirdiklerini anlatan Özgökçe, şunları kaydetti:

"50 ile 100 bin arasında dövizini bozduran ve makbuzunu getirenin ismini parklarda yaşatacağız.10 bin ile 50 bin tutarındaki dövizini bozdurup makbuz getirenin ismi eğitim merkezlerimize, 5 bin ile 10 bin tutarındaki dövizini bozdurup makbuz getirenin ismi spor salonlarına, bin ile 5 bin tutarındaki dövizini bozdurup makbuzunu getirenin ismi adına ağaçlandırma alanı oluşturulacak. 50 ile bin tutarındaki dövizini bozdurup makbuz getirenin adına ise fidan dikilecektir."

Özgökçe, Tuşba Belediyesi çalışanlarının ve Meclis üyelerinin her zaman Türkiye'nin huzuru, kalkınması ve gelişmesi adına tüm projelerde devletini yalnız bırakmayacağını bildirdi.