Türküler köy çocukları için seslendirildi

Türküler köy çocukları için seslendirildi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde (YYÜ) güvenlik görevlisi olarak çalışan Aylin Koç, köy okullarında okuyan öğrenciler için ‘Umutlu Yarınlar’ projesi kapsamında müzik gecesi düzenledi. 

Düzenlenen etkinlikte konuşan ‘Umutlu Yarınlar’ Projesi Koordinatörü Aylin Koç, ikincisi düzenlenen programdan elde edilen gelirin köyde okuyan çocuklar için harcanacağını belirtti. Köy okullarında zorluklar içerisinde okuyan öğrencilere yardımcı olmak için böyle bir proje başlattığını ifade eden Koç, “Köy çocukları için bu yaptığımız ikinci etkinlik. Yine onlar için böyle bir program düzenledik. Çocuklar için elimizden geleni yapacağız. Buradan elde edilen gelir ile Hakkari ve Van’ın Çaldıran ilçesinde okuyan köy çocuklarının ihtiyaçlarına göre mont, ayakkabı veya kırtasiye malzemeleri alınacak” dedi.

Umutlu Yarınlar projesinin her geçen gün daha da büyüdüğünü vurgulayan Koç, “Vatandaşların ilgisi çok iyi. Şu anda her kesimden bizlere destekler geliyor. Umutlu Yarınlar projesi gittikçe büyüyor. Bu da bizleri mutlu ediyor. Ben bu kapsamda bu akşam köy çocukları için kapılarını açan End Gallo Cafe ailesine ve köy çocukları için seferber olup destek sağlayan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Projede yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden gönüllüler ise, “Böyle bir projede yer almak ve köy çocukları için bir şeyler yapmak bizleri mutlu etti. Bizler de birkaç öğrenciyi giydirmeyi düşünüyoruz” dediler.