Teknik Direktör Şipal’den Başkan Karael’e ziyaret

Teknik Direktör Şipal’den Başkan Karael’e ziyaret
Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Nevzat Şipal, Van Demirciler Tornacılar Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İdris Karael’i ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Teknik Direktör Nevzat Şipal, Van Demirciler Tornacılar Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İdris Karael ile aralarında ağabey kardeş ilişkisi bulunduğunu belirterek, “Uzun zamandan beri futbol çalışmalarımdan dolayı kardeşimle geniş kapsamlı sohbet edememiştim. Bugün hem ziyaret hem de Van Büyükşehir Belediyespor ile ilgili bilgi verdim. Bugüne kadar esnaf ve sanatkârlarımızın Van Büyükşehir Belediyespora olan desteklerinden dolayı Başkan Karael’in şahsında tüm esnaflara teşekkürlerimi iletiyorum. İnşallah ikinci devrede Van Büyükşehir Belediyespor daha iyi olacak ve güzel Van’ımıza yakışan bir takım oluşturacağız. Başta Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Van Valimiz Murat Zorluoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz Mustafa Yalçın, ve Kulüp Başkanımız Abdullah Çalım ve yönetim kurulumuzun desteği ile Van Büyükşehir Belediyespor ligde hak ettiği yerde olacaktır. Bu konuda hiç kimsenin endişesi olmasın. Oda başkanımıza da çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Van Demirciler Tornacılar Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İdris Karael ise, Nevzat Şipal’in ziyaretinden son derece mutlu olduğunu belirterek, “Esnaf ve sanatkârlarımız her zaman Van Büyükşehir Belediyesporun vazgeçilmez vefakar ve cefakar taraftarlarıdır. Tüm Van halkı ve esnafımızla her zaman Van Büyükşehir Belediyesporumuzun yanındayız ve destekçisiyiz. Kötü alınan sonuçlar pek belirleyici değil, ancak takımda iyi bir revize yapılmasını düşünüyorum. Van Valimiz Murat Zorluoğlu’na Van Büyükşehir Belediyespor yönetimine ve teknik hocamıza güveniyoruz. Bu sıkıntılı dönem geride kalacaktır. Van’da Van Büyükşehir Belediyespor heyecanı hiç bitmeyecek. Van ve Van Büyükşehir Belediyespor hak ettiği yere gelecektir” şeklinde konuştu.