Taraftarlar Eşbaşkan Özgökçe ile bir araya geldi

Taraftarlar Eşbaşkan Özgökçe ile bir araya geldi
Van Büyükşehir Belediyespor’un taraftar grupları, final maçı öncesi Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Bedia Özgökçe Ertan ile bir araya geldi.

 TFF 3. Lig 2. Grup Play-Off yarı final rövanş maçında, sahasında Karşıyaka'yı 2-1 yenerek finale çıkan Van Büyükşehir Belediyespor’da gözler final maçına çevrildi.

24 Mayıs Cuma günü Esenler Erokspor ile Ankara Eryaman Stadyumu'nda yapılacak karşılaşma öncesi Van Büyükşehir Belediyespor’un taraftar guruplarının yönetici ve üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Bedia Özgökçe Ertan ile makamında bir araya geldi.

Taraftar guruplarını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Engin Akın ile birlikte karşılayan Özgökçe, Van halkı için büyük değer taşıyan Van Büyükşehir Belediyespor’a final maçında başarılardileyerek, takıma inancının tam olduğunu söyledi. Her koşulda takımı yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür eden Özgökçe, “Ben Van Büyükşehir Belediyespor’un final maçını alarak, bir üst lige çıkacağına inanıyorum. İnşallah Cuma günü tüm Vanlılarla bu mutluluğu hep birlikte yaşayacağız” dedi.

Taraftar gurupları da Cuma günü yapılacak karşılaşma için Van Büyükşehir Belediyespor’a başarı dileğinde bulunarak, taraftarlara vermiş olduğu desteklerden dolayı da Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlarına teşekkür etti.