Sünnetçioğlu'ndan Erciş Devlet Hastanesine Ziyaret

Sünnetçioğlu'ndan Erciş Devlet Hastanesine Ziyaret
Van İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Erciş Devlet Hastanesini Ziyarette Bulundu.

Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Erciş Devlet Hastaneside Sağlık çalışanlarına ve hastalara moral ve motivasyon ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op.Dr. Bahadır Öndeş, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Adem Ergioğuz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Fatih Taman ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr.Ali Gür, eşlik etti.

Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Erciş İlçe Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Özkan Özay ve hastane yöneticilerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, yapmış olduğu ziyarete “Sağlık hizmeti sunumu tamamıyla bir ekip işidir. Sağlık camiası olarak, ilimizde sağlık hizmetini hep birlikte sağlamaktayız. Bu hizmeti daha iyi noktalara taşımakta hepimizin ortak görevi, ortak amacıdır. Pozisyonumuz ne olursa olsun bu doğrultuda her birimizin yapacağı, yapabileceği şeyler bulunmaktadır. Herkesin gücü ve yapabilecekleri nispetinde katkı sağlayacağını inanıyorum.

Doç.Dr. Sünnetçioğlu, Hastanelerimizide ve cefakar sağlık çalışanlarımızı tanımakla beraber yeni projeler üretmkteyiz . Durmadan yorulmadan çalışacağız hastanelerimizi yerinde inceliyerek ve eksiklikleri gidererek Bu aşamada ziyaretlerimizde sağlık çalışanlarımıza moral ve motivasyon sağlayarak El birliği ile bir istişare içerisinde hem çalışan özelinde hem de sağlık hizmeti sunduğumuz vatandaşımız özelinde il ve ilçelerimiz olmakla beraber, sağlık alanında ileriye taşıyacağımızı düşünmekteyiz. Bu amaç doğrultusunda çaba sarf etmekteyiz ifadesinde bulundu.

Doç.Dr. Sünnetçioğlu, daha sonra hasta ve hasta yakınlarınıda ziyaret ederek, Hasta yakınlarıyla sohbet etti; Müdür Sünnetçioğlu, hasta ve hasta yakınlarına aldıkları sağlık hizmetleriyle ilgili memnuniyetlerini de sordu ve geçmiş olsun dileklerini iletti.