Siirt'ten Van'a kötü haber!

Siirt'ten Van'a kötü haber!
Şirvan ilçesindeki özel maden ocağında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan bir işçinin daha cenazesine ulaşıldı. Çıkarılan cenaze Van'ın Edremit ilçesi kayıtlı 6 çocuk babası kamyon şoförü Nusret Beyazalma'ya ait olduğu tespit edildi
Şirvan ilçesine bağlı Maden köyünde 17 Kasım'da meydana gelen heyelanda toprak altında kalan işçiler için başlatılan arama ve kurtarma çalışmaları aralıksız sürüyor.

Faciada toprak altında kalan 4 işçi için Siirt, Batman, Bitlis, Diyarbakır, Van, Adıyaman, Şanlıurfa, Erzurum, Ankara, Konya, Zonguldak'tan gelen AFAD, UMKE, Türk Kızılayı ve jandarmadan 90 uzman personel, 40 iş makinesi ve Emniyet Genel Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı ile Jandarma Genel Komutanlığı Doğal Afetler Arama Kurtarma Tabur Komutanlığına ait 15 eğitimli köpeğin yardımıyla yürütülen çalışma sürüyor.

ÖLEN İŞÇİNİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Arama kurtarma köpeklerinin alandaki çalışmaları sırasında tepki verdikleri bölgede, ekipler tarafından çıkarılan işçinin cenazesi Siirt Devlet Hastanesi morgunda yapılan teşhis sonucunda evli 6 çocuk babası kamyon şoförü Nusret Beyazalma'ya ait olduğu  tespit edildi.

Otopsinin ardından Beyazalma'nın cenazesi ailesine teslim edildi. Beyazalma'nın cenazesi Van'ın Edremit ilçesinde toprağa verilecek.