Selahattin Demirtaş'tan Van halkına mesajı var!

Selahattin Demirtaş'tan Van halkına mesajı var!
Edirne Cezaevinde tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Van halkına gönderdiği mesajında “Sizler de bu süreçte çok kıymetli çalışmalar yürütüyorsunuz, Bu çabalarınız için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş,  HDP Van İl Eş Başkanı Yakup Ataş aracılığıyla Van halkına hitaben bir mesaj yayınladı.

Demirtaş mesajında şu ifadelere yer verdi :

“Bizler gayet iyiyiz moralimizden ve mücadele heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmeden bizlere güvenen, destek veren sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Koşullar biraz daha ağırlaşmış olsa da umudu büyütmek adına özgürlük, demokrasi, eşitlik, adalet ve barış değerlerini yüceltmek için cezaevinde de siyasi çalışmalarımızı sürdürmeye kararlıyız. Van’da her bir yurttaşımızın hak ettiği güven içinde huzurlu bir geleceği yaratacağımızdan hiçbir kuşkumuz yoktur. Van halkı olarak bu süreçte çok kıymetli çalışmalar yürütüyorsunuz. Bu çabalarınız için ayrıca teşekkür ederim. Bu inanç ve duygularla tüm Van halkına en sıcak sevgi, selamlarımı iletiyorum. Aydınlık yarınlarda özgürce görüşebilmek dileğiyle, dostlukla..”