Sağlık-Sen Van Şube Başkanı Hikmet Bilgin'den doktor Çavlı'ya teşekkür

Sağlık-Sen Van Şube Başkanı Hikmet Bilgin'den doktor Çavlı'ya teşekkür
Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Van Şube Başkanı Hikmet Bilgin, ameliyatını gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. İskan Çavlı'ya teşekkür etti.
Sağlık-Sen Van Şube Başkanı Hikmet Bilgin, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan meslektaşı Genel Cerrah Uzmanı Opr. Dr. İskan Çavlı tarafından yapılan ameliyatla, safra kesesinden başarılı operasyonla taş çıkarıldı. Ameliyatın yaklaşık bir buçuk saat sürdüğünü ve başarılı geçtiğini belirten Dr. Çavlı, bu tür ameliyatların rutin yapıldığını ancak ilk defa bu büyüklükteki tek parça halindeki safra kesesi taşına rastladığını belirtti.

Bir süredir safra kesesiyle ilgili sıkıntılar yaşadığını belirten Opr. Dr. Çavlı, durumun ne kadar önemli olduğunu ve ameliyat gerektiğini ifade etti.

Safra kesesiyle ilgili sıkıntıların iyice baş göstermesi nedeniyle ameliyat olmaya karar verdiğini aktaran Hikmet Bilgin, "Aynı hastanede görev yaptığım meslektaşımdan ameliyatla ilgili yardım talep ettim. Kendisi ve Başhekimimiz İlhan Aydın sağolsun benimle çok ilgilendiler ve başarılı bir ameliyatla safra kesemde oluşan tek parça taşı kapalı ameliyat yöntemiyle alındı. Sağlık durumum iyi durumda. Ayrıca, ameliyatıma giren meslektaşım ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.