Saadet Partisi'nden Gürpınar ve Çatak'a çıkartma

Saadet Partisi'nden Gürpınar ve Çatak'a çıkartma
24 Haziran seçimleri sayılı günler kala Saadet Partisi Van milletvekili adayları ilçe ve mahalle ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Çatak ilçesini ziyaret eden SP adaylarından Özay İlhan ve beraberindeki diğer adaylar ilçe esnafını ziyaret etti. Tarım ve hayvancılığın yoğun olduğu bir ilçe olan Çatak'ta ne yazık ki gençler çalışmak için Batıya gitmek zorunda kalıyor diyen İlhan, "Oysaki tarım ve hayvancılığı teşvik edici yatırımların yapılması,  mazot fiyatının düşürülmesi v.b çalışmalar bu ilçenin ekonomisini düzeltmeye yeterde artar. Ancak herkese biliyor ki bunu yapacak ve yeniden ülkeyi maddi ve manevi sahlanisa kaldıracak tek kadro Milli Görüşçüler ve onun tek temsilcisi Saadet Partisidir" dedi.

Ardından Gürpınar ilçesine geçen SP adayları burada Gürpınar Seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi. Gurpinar adayı Engin Güngör ise "Seçim vesilesiyle Van halkı ile bir araya gelme, koylerimizi yerinde ziyaret etme fırsatı yakaladık. Üzülerek söyleyelim ki gordugumuz manzara halkimiz perişan. Halkimiz işsizliğe, borca mahkum edilmiş bir durumda. Diplomalı işsizler ordusuyla karşılaşıyoruz. Halkımız bu hükümeti ve bu şekil yönetilmeye haketmiyor. Ancak biliyoruzki 25 Haziran günü Türkiye bu iktidara mahkum olmadığını ve Saadetli günlerin yakın olduğunu görerek bizleri meclise taşıyacak ve Cumhurbaşkanı adayımız Temel Karamolluoglu'nun başkan olarak seçecek" diye konuştu.