Öztürk: Toplumun her kesimine ulaşacağız

Öztürk: Toplumun her kesimine ulaşacağız
İpekyolu İlçe Kaymakamı Cemil Öztürk, kentte görev yapan basın mensuplarıyla buluştu.
Toplantıda projeleriyle ilgili bilgi veren Öztürk, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini ve toplumun her kesimine ulaşmaya çalışacaklarını söyledi.

Eğitim, kültür ve sosyal işlerle ilgili olarak birçok düzenleme getireceklerini ifade eden Öztürk, ilçedeki araçların park ve seyyar satıcı sorununu en kısa zamanda çözeceklerini belirtti.

Öztürk, insanı merkeze alan bir sloganla çalışma yürüteceklerini kaydederek, "Belediyecilikte ulaşabilirlik ilkesinde hareketle her kesime ulaşacağız. Özellikle Engelli kardeşlerimizin sorunlarını tespit edip, bunlara çözüm üreteceğiz. Yine yaşlı vatandaşlarımız için bir sağlık ve kültür hizmetinin verildiği bir merkez kuracağız. Trafik sorununun giderilmesi için de çalışma yürütüyoruz. Cami ve sokaklardaki dilencilere yönelik çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah el birliğiyle bu sorunların üstesinden geleceğiz." dedi.

Personelin daha aktif çalışması için de bir takım düzenlemeler getirdiklerini ifade eden Öztürk, şöyle devam etti:

"Teröre destek veren ya da emniyet teşkilatınca terörize olduğu tespit edilmiş personeli çalıştırmayacağız. Yine çalışmayan ve hizmet üretmeyen personelle yollarımızı ayıracağız. Bize hizmet üreten personel lazım.

Göreve henüz yeni başladık. Şuan için sorunları tespit etmeye çalışıyoruz. Birçok konuda proje üretiyoruz. İlerleyen günlerde bu projelerimizi basınla paylaşacağız."