(ÖZEL HABER) vanpazari.com sitesi dışarıdaki Vanlılara hitap ediyor

(ÖZEL HABER) vanpazari.com sitesi dışarıdaki Vanlılara hitap ediyor
Bir fikir olarak doğan Van'ın ürünleri dışarıya pazarlamak fikriyle yola çıkan bir girişimci kurduğu siteyle Van'ın meşhur bir çok yöresel ürününü satışa sunuyor.
HABERVAN.COM ÖZEL HABER Van’ın yöresel ürünlerini dışarıdaki Vanlılara ulaştırmak için açılan vanpazari.com sitesi yoğun ilgi görüyor. Özgizem Ltd. Şti. Tarafından açılan sitedeki ürün çeşitliliği de dikkat çekiyor.

HaberVan sitenin yöneticileriyle görüştü ve bilgi aldı. Van Pazarı sitesinde özellikle Van’ın tanıtımını yapmayı hedeflediklerini söyleyen site yöneticisi hem online olarak hemde telefonla bir çok sipariş aldıklarını belirtti.

Keledoş otundan uşkuna,sirmodan Van’ın yöresel kilimlerine,Van’ı tanıtan kitaplara kadar varan geniş bir ürün yelpazesine sahip olan siteye Vanlı olmayanların da ilgilisi olduğunu söyleyen Van Pazarı sitesinin sahibi, “Özellikle uşkun için arıyorlar. Uşkun otu diyorlar. Yapılan araştırmaları internetten okuyanlar benden uşkun göndermemi istiyorlar ve nasıl yiyeceğiz, aç karnına mı tok karnına mı gibi eczacılara sorulan sorular soruyorlar.” şeklinde komik bir anektodu da bizimle paylaştı.

Uşkun kökününde şeker hastalarına iyi gelmesi nedeniyle sitede satışa sunulması dikkat çekti. Kargoyla ve kapıda ödeme şeklinde gönderilen ürünler, dışarıdaki Vanlıları oldukça memnun etmiş gibi görünüyor.