Özay İlhan: Ödül gecesinde kendilerine gol attılar

Özay İlhan: Ödül gecesinde kendilerine gol attılar
Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan, dünyevi işlerle uğraşanların mutlaka yalanlarının bir gün ortaya çıkacağını belirterek, “Mademki ismi değiştirdiniz keşke o zarfı oraya getirmeseydiniz ve bu durum yaşanmasaydı” dedi.
HABER: SERKAN ASLAN

Van Radyocular Derneği’nin geçtiğimiz gün düzenlediği ödül gecesinde yaşanan skandal, başta sosyal medya olmak üzere Van kamuoyunun gündemine düştü.

Yılın en başarılı il başkanı olarak ismi okunan ve ödülü verilmeyen SP Van İl Başkanı Özay İlhan, dertlerinin ödül alıp almamak olmadığını belirtti.

Bir davet üzerine orada bulunduğunu fakat, isim değişikliğinin önceden belirlendiğini anlatan İlhan, “Kendilerinin yaptıkları kendilerinin çizdikleri ve kendilerinin belirlediği bir törendi. Demek ki bir yerde yanlış yaptılar. İsim önceden değiştirildi ama benim isminin olduğu zarfı değiştirmeyi unutmuşlar. Zarf oraya geldi ve benim ismim okundu. Sonra bir hata olduğunu söylemeye çalıştılar. Ben orada ayrıldıktan sonra bir çok kişi aradı. Bu gecenin ve bu ödülün benim için herhangi bir değeri yok. Keşke böyle bir durum yaşanmamış olsaydı. Keşke ismimin okunduğu zarfta oraya gelmeseydi. Böyle bir oyuna gittiler, ismimizi değiştirdiler. Bir partinin il başkanlığı ‘Eğer bizim ismimiz yoksa biz katılmayacağız’ demesi üzerine yapılan değişiklik sonrası zarfı unuttular. Ama işte Allah herkesin hilesini ortaya çıkartıyor. Kendilerini düşürdükleri bir durumdu bu.  Bu konuda çok duyum geldi. Ama yine de çok ciddi bir öneme alınacak bir durum yok. Biz dünyevi kaygılar taşımıyoruz bizim için önemli değil. Kendi kendilerine bir gol attılar. Keşke böyle olmasaydı. Sonuçta birileri Van için bir şeyler yapıyorsa biz saygı duyarız. En baştan bu ismi değiştirdiniz, bari o zarfı oraya getirmesiydiniz. Minareyi çalan kılıfını hazırlar” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: VANSONDAKİKAHABER