Mavikent A.Ş çalışanlarından birlik gecesi

Mavikent A.Ş çalışanlarından birlik gecesi
Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) bünyesinde çalışan Mavikent A.Ş. personelleri, düzenledikleri birlik gecesinde idarecilerle bir araya geldi. 

VASKİ Makine İkmal Garajına ait tesislerde düzenlenen etkinlikte bir araya gelen Mavikent A.Ş. personellerini, VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ile daire başkanları da yalnız bırakmadı. Düzenlenen etkinlikte Mavikent personellerinin çalışmalarını yansıtan bir tanıtım filminin izletilmesinden sonra konuşan Genel Müdür Ali Tekataş, “Hepinizi isim isim tanımasam da yaptığınız hizmetlerdeki imzanızdan tanıyorum. Bu güzel hizmetlerdeki katkılarınızı biliyoruz. Emeğinize, yüreğinize sağlık. Halkımızın rahatı ve huzuru için verdiğiniz çabanın karşılığı sadece ücret değildir. Halkın duası ve Allah’ın rızasını da alan güzel çalışmalar yapılıyor. Her platformda sizlerin çalışmalarını dile getiriyoruz. Sizler bu kurumun eli, ayağı, gözü, kulağısınız. Yaptığımız işlerle övünüyor, bunları basında dile getiriyorsak sizin sayenizdedir, sizin emeğinizledir. Hepiniz bizim için çok değerlesiniz. İyi ki varsınız. Sizlere bu çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ederim" şeklinde konuştu. 

Mavikent A.Ş. personelleri adına geceyi tertipleyen Uğur Doğan ise, yaptıkları etkinlikte kendilerini yalnız bırakmayan Genel Müdür Ali Tekataş ile daire başkanlarına teşekkür etti.