Masterlerden ‘Van Gölü Nefesimizdir' kampanyasına destek

Masterlerden ‘Van Gölü Nefesimizdir' kampanyasına destek
Van Masterler Derneği tarafından düzenlenen 1. Futbol Şöleni’nin ilk karşılaşmasında futbolcular sahada, Van Gölü Nefesimizdir pankartını açtı

 Maçı izleyen Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Bedia Özgökçe Ertan ve taraftarlar ise “Van Gölü Nefesimizdir Sahip Çıkalım” sloganının yer aldığı tişört ve şapkaları giydi.

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Bedia Özgökçe Ertan, Genel Sekreter Vekili Engin Akın ve Büyükşehir Belediye Meclis Başkanı Cemil Komi, Van Masterler Derneği tarafından düzenlenen 1. Futbol Şöleni’ne katıldı. Van Masterler takımı ile US Grup takımının ilk karşılaşmasını izleyen Eşbaşkan Özgökçe’yi taraftarlar ve futbolcular yoğun bir ilgiyle karşıladı. Eşbaşkan Özgökçe ve beraberindekiler, Van Gölü Havzası Farkındalık Günleri nedeniyle üzerinde

“Van Gölü Nefesimizdir Sahip Çıkalım” yazısı ve logonun bulunduğu şapka ile tişörtleri giydi. Futbolun köklü takımlarında uzun yıllar top koşturan ve başarılara imza atan ünlü futbolcular ise karşılaşma öncesi, “Van Gölü Nefesimizdir” pankartını açtı.

Van Masterler’in Us Grup takımını 4-1 yendiği karşılaşma sonrası Eşbaşkan Özgökçe ve beraberindekiler futbolcularla bir araya geldi. Yemekli buluşmada futbolcular, ilgi ve duyarlılığı nedeniyle Eşbaşkan Özgökçe’ye teşekkür etti.