Küresünniler Derneğinden Saadet Partisine ziyaret

Küresünniler Derneğinden Saadet Partisine ziyaret
Küresünniler Tarih Kültür ve Araştırma Derneği Başkanı Ferhat Atacan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Saadet Partisi Van İl Başkanlığını ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Ferhat Atacan, derneklerinin iki yıldır Van'da faaliyet gösterdiğini ve ilk etapta şubeler ve ileriki dönemde de bir federasyon çatısı altında faaliyetlerini artırıp genişleterek sürdürmek ve hedeflerinin de Küresünniler olarak her alanda birlik beraberliklerinin sağlanması olduğunu belirtti. Atacan, bu sayede bu toplumun kendi kültür, gelenek ve göreneklerini de yaşatabileceklerini ifade etti.

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan ise, Küresünnilerin bir dernek çatısı altında bir araya gelmesinin anlamlı olduğunu belirtti. Toplumların gelenek ve göreneklerini koruması, akrabaların birbirlerine gerek iyi günde gerekse kötü günde destek olmasının İslam’ın bir emri olduğunu ifade eden İlhan; birlik ve beraberliklerinin daim olması dileklerinde bulundu.

Ziyaretin akabinde Ferhat Atacan tarafından Başkan İlhan'a ziyaret anısına bir hediye takdim etti. İlhan, ziyaretlerinden dolayı Küresünniler Derneği üyelerine teşekkür ederek başarılar diledi.