Küçük Danışman'ın, Erdoğan sevgisi

Küçük Danışman'ın, Erdoğan sevgisi
Van'daki toplu açılış töreninde Başbakan Binali Yıldırım'dan izin alarak platformda konuşma yapan 5. sınıf öğrencisi Ömer Faruk Danışman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgisini dile getirdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, Van'da Beşyol Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Törene Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek de katıldı. Bu arada ilkokul 5. sınıf öğrencisi Ömer Faruk Danışman da Başbakan Binali Yıldırım'dan platformda konuşmak için izin istedi. Başbakan Yıldırım'ın izin vermesi üzerine Danışman kısa bir konuşma yaptı.

Beşyol Meydanı'ndaki açılış töreninde yaptığı konuşmayla ilgi çeken 11 yaşındaki Danışman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayranı olduğunu söyledi.

KENTTE DÜZENLENEN BÜTÜN AK PARTİ MİTİNGLERİNE KATILDIĞINI ANLATAN DANIŞMAN, ŞÖYLE KONUŞTU:

"Allah Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin. AK Parti'ye sevdalıyım. Miting öncesi Başbakanımızın yanına giderek izin istedim. Başbakanımız da konuşmama izin verdi. AK Parti'yi çok seviyorum. Bu partiye sevdalı olan biri için de siyaset erken değil. Burada Başbakan ile görüşmek benim için çok iyi oldu. Cumhurbaşkanı'yla da en kısa sürede görüşmek istiyorum."

- "OĞLUM, ERDOĞAN SEVDALISI"

Anne Aygül Danışman da oğlu Ömer Faruk'un, Cumhurbaşkanı Erdoğan sevdalısı olduğunu ve onun yolunda ilerlediğini anlattı.

ANNE DANIŞMAN, ŞUNLARI KAYDETTİ:

"Oğlum, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan hangi okulları okumuşsa o okullara gitmek istiyorum.' diyor. Herkesin bir sevdiği, bir tutkusu var. Bir futbolcu, bir sanatçı gibi benim oğlum da Recep Tayyip Erdoğan sevdalısıdır. Odasının her tarafında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım'ın fotoğrafları asılı. AK Parti'yi ziyaret ederek Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın yeni fotoğraflarını getirip odasına asar."