Koç’tan berber ve kuaförlere denetim

Koç’tan berber ve kuaförlere denetim
Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, Kurban Bayramı öncesi üyelerini denetledi. 

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala oda bünyesindeki berber ve kuaför salonlarını ziyaret eden Koç, üyelerine tavsiyelerde bulundu. Bayram öncesinde berber ve kuaförlerde bir yoğunluğun yaşadığını ifade eden Koç, “Esnafımızın müşterilerimizi yormadan hijyen kurallarına dikkat etmelerini ve fiyat tarifemizin altına veya üstüne çıkmamalarını ve işlerini itina ile yapmalarını istiyoruz” dedi.

Her zaman müşteri memnuniyetine önem verdiklerini dile getiren Başkan Koç, “Oda olarak bütün üyelerimizi elimizden geldiği kadar ziyaret ediyor, bazı konularda kendilerini uyarıyoruz. Çünkü müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir, fakat müşteri memnuniyeti kadar esnaflarımızın sağlığı da bizim için önemlidir. Yorulmadan, rahatsız olmadan, güzel bir arife geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.

4 günlük Kurban Bayramı süresince isteyen esnafın iş yerini açabileceğini de sözlerine ekleyen Koç, “Bayram tatillinde isteyen esnafımız iş yerlerini açabilir, isteyen kapatabilir. Ben bu kapsamda tüm İslam aleminin bayramını kutlar, nice bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan, 50 yıllık berber Recep Çilingir ise, kendilerini her fırsatta ziyaret eden Başkan Koç'a teşekkür etti.