Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğünden çalışmalara son sürat devam

Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğünden çalışmalara son sürat devam
Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yaz Kış demeden çalışmalarına son sürat devam eden Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü Van, Hakkari, Bitlis, Muş'ta yaz ve kış demeden bölge şartları ne olursa olsun çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü gerek yoğun geçen kış şartlarında karların temizlenip yolların açılmasında gerek havaların ısınmasıyla, bozuk olan yolların düzeltilmesi, gerek çalışmalar sebebiyle tahrip olan yolların onarılması, üst geçitlerde tünellerde meydana gelen arızaların giderilmesinde yaptığı çalışmalar bölge halkı tarafında takdirle karşılandı.

Sevecen ve sıcak kanlı tavırlarıyla bilinen Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan Bölgede(Van,Hakkari,Bitlis,Muş) gibi illerde yaptığı çalışmalarla ve yeni projeleriyle hem bölge Vatandaşlarıyla hem de çalışan persenelleri tarafından sevilen bir isim. İnsanlarla ilişkilerini iyi tutmaya çalışan ve diğer kurumlarla da ilişkileri iyi olan Karayolları 11. Bölge müdürlüğü çözüm odaklı hizmet sunmaya devam ediyor.

HAVALARIN ISINMASIYLA YOL BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü Bölgede(Van,Hakkari,Bitlis,Muş) gibi illerde yoğun geçen kış şartlarında yollarda meydana gelen tahribatlar ve iş makinelerinin verdiği tahribatları 2 haftadır onarmaya başladılar. 

Sadece yollarda değil Üst geçitler, Alt geçitler ve tünellerde de meydana gelen arızaların giderilmesinde onarım ve bakım işlerini de aksatmadan yürüten Karayolları 11. Bölge müdürlüğü Hasan Ali Arslan'ın koordinasyonunda Valilik, Emniyet vs. gibi diğer tüm kurumlarla iyi ve koordineli iş ve hizmet anlayışını sürdürmekte.

 1500'den fazla çalışanı bulunan Karayolları 11. Bölge müdürlüğü Çalışmalarda Kovid-19 salgını nedeniyle de Karayolları ekiplerinin maske ve eldiven ile çalışmaları ve sosyal mesafe kuralına göre hassasiyetle çalışmaları gözle görülen bir gerçek.

BAHÇESARAY YOLU ULAŞIMA AÇILDI

4-5 Şubat'ta meydana gelen çığ felaketinde 42 kişinin yaşamını yitirdiği faciada Karayollarının yoğun çalışması sonucunda havaların da ısınmasıyla 78 gün sonra karayolu tek şeritli olarak ulaşıma açıldı. Ulaşım şartlarının çok zor ve kar kütlelerinin temizlenmesi aşamasının oldukça zor olduğu Van - Bahçesaray yolunun 35 kilometrelik kısmında Karayolları ekiplerinin azimli çalışmaları sonucunda tek şeridi açıldı.

Karayolları 11. Van Bölge Müdürü Hasan Ali ARSLAN Kimdir?

İnşaat Mühendisi olan Hasan Ali Arslan 1969 Giresun doğumludur. Arslan Giresun şube şefliği, Karayolları Samsun Bölge bakım Başmühendisliği, Erzurum Bölge Üst-yapı Başmühendisliği, İzmir Bölge Bakım Arazi Mühendisliği, İstanbul Bölge müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu ve son olarak Karayolları 11. Bölge müdürü olarak görevini yürütmektedir.


 

ÖZ HABERCİ AJANS- MURAT ÇURKU