Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü Kışa hazır

Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü Kışa hazır
Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü kış aylarının çetin geçtiği Van , Hakkari, Muş , Bitlis gibi kendi bölgesinde kışa hazır

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü çetin geçen kış şartlarında ve kar yağışının etkili geçtiği  kendi bölgesi sınırında bulunan Van, Hakkari, Bitlis ve Muş gibi illerde personelleriyle ve iş makinalarıyla kış ayına hazır.

Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü çetin geçen kış şartlarında ve kar yağışının etkili geçtiği illerde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Geçen kış aylarında da hizmetleriyle ve çalışmalarıyla halkın takdirini toplayarak başarılı ve etkin rol oynamıştı.  Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü bu kış aylarında da yaşanabilecek zorlu kış şartları için hazırlıklarına başladı ve kış sınavına tam kapasite ile hazırlandı.

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü, Müdür Hasan Ali Arslan'ın atanmasından bu yana başarılı bir grafik çizdi. Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü bu kış aylarında da müdür Hasan Ali Arslan'ın öncülüğünde tüm personelleriyle , araçlarıyla ve ekipleriyle bölge halkına en hızlı ve etkili hizmeti vermeye hazırlanıyorlar. Çetin geçen kış aylarında yolların açılmasında , karların temizlenmesinde, ulaşıma kapanan yerleşim yerlerine ulaşımın sağlanmasında ve kış aylarında bozulan yolların onarılmasında etkin rol oynayan Karayolları 11. Van Bölge müdürlüğü tam teşekküllü bir şekilde bu kış ayına da hazır. 

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü gerek personelleri ile gerek iş makinalarıyla gece gündüze demeden uzak yakın demeden yollarda meydana gelen buzlanmalarda yapılan tuzlama ve yol açma çalışmalarında bölgede vatandaşların takdirini alarak kış sınavını başarıyla geçmeyi hedefliyor.

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü sadece çetin geçen kış aylarında da çalışmalarına durmadan devam  eden Karayolları yollarda meydana gelen aksaklıklar, bozuklukları , kaldırım ve refüj çalışmaları , yeni üst geçitlerin yapılması, yeni bariyerler yapılması ve  temizlik çalışmaları için de faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

Karayolları 11. Van Bölge müdürlüğü sadece kış aylarında değil. Yaz ve Bahar aylarında da yaptığı çalışmalarla halkında takdirini topluyor. Kar yağışının yoğun olduğu ve kış şartlarını çetin geçtiği Van, Hakkari, Muş, Bitlis gibi illerin kış şartlarını ve koşullarını iyi bilen  Karayolları ekipleri, Van'da ve bölgede yolların açılmasında, yolların temizlenmesinde ve Vatandaşların rahat bir şekilde ulaşım sağlanmasında 7/24 hizmet vermeye devam ediyor.

 MURAT ÇURKU- ÖZ HABERCİ