Kara Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Dülger, taraftarı Çorum maçına davet etti

Kara Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Dülger, taraftarı Çorum maçına davet etti
Kara Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, taraftarlara seslenerek Van Büyükşehir Belediyesporun pazar günü kendi evinde oynanacağı Çorum Belediyespor maçına herkesin gelmesini istedi.
- Van Büyükşehir Belediyespor taraftarlarına seslenen Kara Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, “Sevgili Van Büyükşehir Belediyespor taraftarları, zorlu lider Altay’ı deplasmanda yenerek tüm taraftarlarımızı sevince boğmuştur. Güzelim oyunuyla, hırslı mücadele ile futbolcularımızın azim ve gayret etmesiyle başarılı futbol ile lider Altay’dan 3 puan almıştır. Buradan emeği geçen futbolcularımıza, yönetime teknik heyete ve İzmir’deki 300’e yakın taraftarlarımıza teşekkürler ediyoruz. Önümüzdeki pazar günü oynanacak olan Van Büyükşehir Belediyespor- Çorum Belediyespor maçı saat 14 00’da. Van Büyükşehir Belediyespor taraftarı, Van halkını bu dev maça kenetlenerek birlik beraberlik içinde Van Şehir Stadını dolduralım. Samimi olarak söylüyorum, takımımız desteğe ihtiyacı vardır. Memleketimizin takımı Van Büyükşehir Belediyesporun yanında olmalıyız. Bizler 12. adam olarak, Van Büyükşehir Belediyespor hayranları olarak bizim her şeyimiz olan takımızı bu önemli maçta yalnız bırakmayalım. Tüm sevdalıları pazar günü maça bekliyoruz. Buradan iş adamlarını Van Büyükşehir Belediyespor yanında olmasını canı gönülden istiyoruz. Çünkü takımımız bir güldür. O gülü soldurmayalım. Herkesin kenetlenmesini istiyoruz” dedi.

Kara Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger ve beraberindekiler, Van halkını maça davet etmek için bastırdıkları, "Dev maç, Vanspor-Çorumspor, tarih 16.10.2016 saat 140, biletler 1 lira, tüm Van halkını bekliyoruz, kara kobralar" yazılı el ilanları kentin değişik bölgelerine astılar.