İşte Eski Dedeman Hotel’in yeni sahibi!

İşte Eski Dedeman Hotel’in yeni sahibi!
İstanbul’un turizm göz bebeği şile de Eski Dedeman Hotel’in yeni sahibi Vanlı iş adamı Baran İlkhanı oldu.

 Van’ın Çaldıran İlçesi’nin Dirikli köyünde doğan Baran İlkhan şimdi de gözünü turizme dikti…

Hep yeni projeler içinde olduğunu belirten TEKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Baran İlkhan,” İnşaat sektöründen sonra turizm de bir imzamız olsun istedik “ diye ifade etti.

Şile’nin en büyük otellerinde biri olan Eski Dedeman Hotel’i alarak hedef büyütmek isteyen Vanlı İşdamı Baran İlkhan turizmde de yeni bir imaj oluşturarak ayrıcalığını ortaya koyacağını belirtti.

250 kişilik güçlü bir kadroyla otelin açtığını söyleyen İlkhan,”  Bundan sonra Şile Gardens Otel olarak falyet güstercek.  200 oda, yüzme havuzları, oyun alanları, spor alanları, yürüyüş alanları ve1 adet villadan oluşan 5 yıldızlı otelimiz son teknolojik sistemlerle donatılmıştır,” dedi.


 

İlkhan,” Yıllardır hep inşaat sektöründe önemli projelere yaptık. Hep yurt dışında hem de yurt içinde elimizden geldiğince güven kazandık. Turizm de yeni adım atacağımız sektörlerden biridir. İyi bir ekiple bundan da yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyorum. Turizmdeki potansiyeli biliyoruz. Gereken alt yapımız bu sektöre uygun, inşaattaki başarımızı bu alanda da göstereceğiz.” Şeklinde konuştu.