İpekyolu’nda sevgi varsa engel yoktur

İpekyolu’nda sevgi varsa engel yoktur
İpekyolu Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Engelsiz Kafe’de bir program düzenledi.

Programa İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne bağlı İpekyolu Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nden ve diğer rehabilitasyon merkezlerinden gelen özel gereksinimli bireyler ve aileleri katıldı.

İpekyolu ilçesinin en nezih ve en özel mekânlarından biri olan Engelsiz Kafe’de gerçekleştirilen Engelliler günü programı ilk olarak kahvaltı ikramı ile başladı. Sıcak bir ortamda gerçekleşen kahvaltı programında başkan vekilimiz, özel gereksinimli bireyler ve aileleri ile yakından ilgilenerek, bir süre sohbet etti.

“Engelsiz Müzik Grubu” da birbirinden güzel parçalar ile programa renk kattı. İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, sevginin hiçbir engel tanımayacağını belirterek: “Bugün burada bu kahvaltıda sizlerle bir arada olmaktan dolayı ayrıca mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. O kadar güzelsiniz ki sizlerle vakit geçirdiğime çok memnun oldum. İnanın hiçbiriniz engelli değilsiniz. Sizler bizim için çok kıymetli ve önemlisiniz. Bilinsin ki hepimizde birer engelli adayıyız ve sizlerden hiçbir farkımız yok. Her şey gönlünüzce olsun. Hep mutlu olun.” dedi.

Ardından Başkan Vekili Aslan, özel gereksinimli bireylere ve ailelerine çeşitli hediyeler verdi.

Program sonunda, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Aslan, bu özel günde, özel gereksinimli bireyler ve aileleri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti tekrar dile getirerek engelsiz bir yaşam için zihinlerimizden ve hayatımızdan engellerin kaldırılması dileğinde bulundu. Katılımcılar da bu güzel program için Başkan Vekilimiz Aslan’a ve İpekyolu Belediyesi’ne teşekkürlerini sundu.