İpekyolu Fen İşleri Müdürlüğü’nden ‘Hizmet Seferberliği’

İpekyolu Fen İşleri Müdürlüğü’nden ‘Hizmet Seferberliği’
İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde, stabilize, drenaj, kaldırım, refüj ve parke yama gibi bir çok çalışmayı hayata geçirerek halkın hizmetine sundu.

İpekyolu’nda 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından göreve gelen Eş Başkanlar Şehsade Kurt ve Azim Yacan ile birlikte  ilçede yaşanan değişim dikkat çekiyor.

Halka en hızlı biçimde hizmet götürmeyi şiar edinen İpekyolu Belediyesi’nde özellikle Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışmalarla merkez ve kırsal tüm mahallelere  en hızlı biçimde hizmet götürüldü. Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri önümüzde ki günlerde yeni bir hizmet hamlesini daha başlatacaklarını açıkladı.

YENİ YOLLAR AÇILDI

Kırsal ve merkezi mahallelerde yeni yol açma çalışmalarına devam eden Fen Müdürlüğü Ekipleri;  Karşıyaka, Yalı, Selimbey, Karpuzalan ve Hacıbekir mahallelerinde toplamda 6 km yeni yol açma çalışması gerçekleştirirken, birçok mahallede de yeni yolların açılması için çalışmalarını sürdürüyor. Baklatepe, Bakraçlı, Bostaniçi, Kıratlı ve Köşebaşı mahallelerinde ise stabilize çalışmaları yapıldı.

55 NOKTADA STABİLİZE YOL, 24 NOKTADA 221 ADET KORUGE BORU ÇALIŞMASI

Fen işleri Müdürlüğü, kırsal ve merkez mahallelerde 30 ayrı noktada 4200 ton zemin iyileştirme ve stabilize malzeme serim; 25 noktada ise 221 adet koruge boru çalışmasını halkın hizmetine sundu.

20 MAHALLE VE 120 NOKTADA PARKE YAMA ÇALIŞMASI

Aralarında Hacıbekir Mahallesi, Karlıova  Sokak , Şerefiye  Mahallesi,  Zerbank  Sokak , Bahçıvan Mahallesi Şemsiyeli Sokak , Bahçıvan Mahallesi ve  Numune Sokak’ın da aralarında bulunduğu   20 Merkez Mahallede  ise 120 Noktada Parke Yama Çalışması gerçekleştirildi.

‘YENİ BİR HİZMET HAMLESİ GELİYOR’
 

Fen İşleri Müdürlüğü Müdürlüğü Ekipleri,  önümüzde ki günlerde yeni bir hizmet dönemi başlatarak çalışmalarına hız vereceklerini söyledi.