İl Milli Eğitim Müdürü Kırekin Bahçesaray’da

İl Milli Eğitim Müdürü Kırekin Bahçesaray’da
Van İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, Bahçesaray ilçesinde yapılan eğitim yatırımların ardından özellikle eğitim anlamında çok güzel gelişmeler beklediklerini söyledi.
Bahçesaray Çok Programlı Lisesi basketbol sahası, Çok Programlı Liseye ait kapalı halı saha ve onarımı tamamlanan Bahçesaray Kız YİBO’nun açılışına Bahçesaray İlçe Kaymakamı Serhat Karabektaş, İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, Bahçesaray Belediyesi Eski Başkanı Naci Orhan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adem Çiftçi, Bahçesaray İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kasım Erva, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Mücahit Tunç ve Şahin Uçkan, Bahçesaray Devlet Hastanesi Başhakemi Ulas Doğan, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Basketbol sahası, kapalı halı saha ve onarılan Kız YİBO’nun öğrencilerin hizmetine açılışından dolayı mutlu olduklarını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, açılışların ilçe halkına ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi. Eğitim anlamında Bahçesaray ilçesinden çok güzel gelişmeler beklediklerini belirten Kırekin, tüm ilçelerde olduğu gibi Bahçesaray ilçesinde de eğitim yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini söyledi. Yapımı tamamlanan tesislerin, onarılan okulların eğitime yeni bir ivme kazandıracağını belirten Kırekin, açılışını yaptıkları basketbol sahası ve halı sahanın öğrencilerin sportif faaliyetlerini sürdürebilmesi anlamında önemli olduğunu kaydetti.

Bahçesaray Kız YİBO’nun 700 bin TL harcanarak yeniden onarımdan geçtiğini dile getiren Kırekin, böylelikle öğrencilerin daha nezih ve rahat bir ortamda eğitim öğretimlerine devam edebileceklerini ifade etti.