İki Nisan yenileme çalışmalarında sona doğru

İki Nisan yenileme çalışmalarında sona doğru
Van Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen İki Nisan Caddesi’nde asfaltlama çalışması başladı. Çalışma nedeniyle Cuma gününe kadar Cadde’de ulaşım kontrolü bir şekilde sağlanacak.

Van’ın önemli ulaşım ağları arasında yer alan İki Nisan Caddesi, modern bir yapıya kavuşturularak baştan aşağı yenileniyor. Cadde de kısa bir süre önce başlayan çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, trafikte aksaklıkların yaşanmaması için de azami gayret sarf ediliyor.

İki Nisan caddesinde asfaltlama çalışmalarından ötürü trafik akışında aksamalar yaşanabileceğini kaydeden Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Cem Bartın, sürücülerin alternatif yolları tercih etmeleri konusunda uyardı.

Asfaltlama ve çizgi çalışmalarının Cuma gününe kadar devam edeceğini ifade eden Bartın, “Kısa bir süre önce çalışmalarına başladığımız İki Nisan Caddemiz kentin en prestijli caddelerinden biri haline geliyor. Dün asfaltlama çalışmalarına başladığımız Caddemizde Cuma gününe kadar trafik kontrollü bir şekilde sağlanacak. Bu nedenle sürücülerin farklı alternatif yolları tercih etmelerini bekliyoruz. İnşallah caddemiz kısa bir süre içerisinde tamamlanarak, hizmete açılacak” diye konuştu.

Yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki caddede sağlı sollu kaldırım, sıcak asfalt serimi ve dekoratif ışıklandırma işlemleri yapılıyor. Projenin tamamlanmasıyla modern bir görüntüye sahip olacak caddenin gece ışıklandırmaları ise özenle yapılıyor.