Hüda Par Van İl teşkilatı STK’larla gündeme ilişkin İSTİŞARE’ de bulundu

Hüda Par Van İl teşkilatı STK’larla gündeme ilişkin İSTİŞARE’ de bulundu
Hüda Par Van İl Başkanı Av.Rasim SAYĞIN ve beraberindeki heyet Özgür Der Van Şubesi, Adım Der, İMH ve İsra Der’ e ziyarette bulundu.Heyet dernek Başkanları ve Yönetim Kurul üyeleri tarafından karşılandı.
İl Başkanı Av.Rasim SAYĞIN, Ziyaret Amaçlarının Ülkemiz ve dünya siyaseti ve sorunları ile İlimizin sorunları hakkında  Sivil Toplum Kuruluşlarının düşüncelerini almak ve bu konularda Partimizin düşünce ve faaliyetlerini aktarmak olduğunu belirtti.
 
Oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyarette; Suriye ve Irakta son süreçte yaşananlar ve il gündemi değerlendirildi. Huda Par’ın  burada yaşanan sorunlara ilişkin kapsamlı görüşlerini aktaran Saygın, Bu konuda dernek yöneticilerinin görüş ve önerilerini de aldı.Yine İlimizin sorunları üzerinde de fikir alışverişinde bulunuldu.

Sivil Toplum Kuruluşlarının bu konulardaki görüşlerini çok değerli bulduklarını belirten saygın, “şüphesiz ki sorunların çözümü noktasında istişare etmek bizim temel metodumuzdur.Bu istişarelerden elde ettiğimiz sonuçları genel merkez düzeyinde değerlendirileceğini belirterek,değerli görüşlerinden dolayı yöneticilere teşekkür etti.

Güzel ve samimi bir ortamda geçtiği gözlemlenen ziyaret karşılıklı dua ve iyi niyet temennileriyle sona erdi.