HDP Van il teşkilatının 'Referandum' çalışmaları devam ediyor

HDP Van il teşkilatının 'Referandum' çalışmaları devam ediyor
Van’da HDP-DBP İl Örgütleri tarafından yürütülen çalışmalar sürüyor.

Van’da Hayır çalışmaları kapsamında Bahçesaray ve Edremit’te halkla bir araya gelen HDP-DBP Van İl Örgütleri 16 Nisan’a sayılı günler kala halkı sandıkları hayır demeye çağırdı.

16 Nisan Referandumuna sayılı günler kala Van’da HDP-DBP İl Örgütleri tarafından yürütülen çalışmalar sürüyor. Çalışmalar kapsamında bugün de Edremit ve Bahçesaray İlçelerine giden HDP-DBP İl Yöneticileri ve Van Milletvekilleri halkla bir araya geldi.

BAHÇESARAY

HDP Van İl Eş Başkanı Gülistan Orhan, DBP Van İl Eş Başkanı Ahmet Aygün, HDP Van Milletvekilleri Lezgin Botan ve Bedia Özgökçe Ertan ve İlçe Örgütleri Bahçesaray Merkez’de halkla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.  Burada halka seslenen HDP Milletvekili Lezgin Botan, Kürtlerin içinde yer almadığı bir anayasaya elbette Evet değil Hayır diyeceğini belirtti.

EDREMİT

HDP Van Milletvekili Adem Geveri’de Edremit’e bağlı Ayazpınar, Aşağı Pertek, Yukarı Pertek ve Keşişoğlu Mahallelerine giderek halkla buluştu. Burada halkla bire bir sohbet eden ve yaşanan sorunlarını dinleyen Geveri, ''Onlar halkımızı yenmek için her şeyi yaptılar ama başaramadılar. 16 Nisan’da sandıkta bir kez daha kaybedecekler.” diye konuştu.