HDP ilçelerde Referandum çalışmlarına devam ediyor

HDP ilçelerde Referandum çalışmlarına devam ediyor
Van’da HDP ve DBP İl Örgütlerinin referandum çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bugün de 4 ilçe ye ve köylere giderek halkla bir araya geldi.

 

Van’da referandum çalışmalarını kapsamında Halkların Demokratik Partili (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partili (DBP) yöneticiler, gece geç saatlere kadar mahallelerde ev ev, kapı kapı dolaşarak halka  neden “Hayır” demesi gerektiğini anlatıyor.

ÇATAK

HDP Van İl Eş Başkanı Yakup Ataş, DBP İl Yöneticileri ve İlçe Örgütleri Çatak’ta esnafı ziyaret ederek HAYIR için destek istedi. Referandumun Türkiye halklarının geleceğini belirleyeceğini kaydeden HDP Van İl Eş Başkanı Yakup Ataş, tüm Çatak halkını sandığa gitmeye ve sandıklara sahip çıkmaya çağırdı.

SARAY

HDP Van Milletvekili Adem Geveri ve DBP İl Eş Başkanı Ahmet Aygün’de Saray esnaf ve köy ziyaretleri ile referandum çalışmalarını sürdürdü.  Çalışmalarda halka hitap eden HDP Milletvekili Geveri, halkın önünde hiçbir gücün duramayacağını söyledi.

EDREMİT

HDP Van Milletvekili  Bedia Özgökçe Ertan’da Edremit’e bağlı Çiçekli, Gölkaşı, Bakımlı köylerinde halkla bir araya geldi. Halkın sorunlarını dinleyen ve referanduma ilişkin görüş alışverişinde bulunan Özgökçe,  Kürt halkının son 2 yıldır uygulanan şiddet ve katliam politikalarına sandıkta yantık vereceğini kaydetti.

ERCİŞ

HDP Van Milletvekili  Lezgin Botan’da Erciş’te esnaf ziyaretine çıkarak referandumda HAYIR için destek istedi.