Fazıl Kaplan'dan Bölge Müdürü Arslan'a ziyaret

Fazıl Kaplan'dan Bölge Müdürü Arslan'a ziyaret
Fazıl Kaplan'dan Karayolları 11. Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan'a ziyaret

 İl-Sa Beton İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti sahibi Vanlı iş adamı Fazıl kaplan Karayolları 11. Bölge  Müdürü Hasan Ali Arslan'ımakamında ziyaret etti.

Karayolları 11. Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan'ı makamında ziyaret eden Fazıl kaplan misafirperferliğinden ve hoş karşılandığından dolayı Bölge Müdürü Arslan'a çok teşekkür etti. İl-Sa Beton İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti sahibi  Fazıl kaplan  Karayolları Bölge müdürü Hasan Ali Arslan'ın göreve geldiğinden bu yana kendi bölgesinde bulunan Van, Hakkari, Muş, Bitlis gibi illerde başarılı bir grafik çizdiğini ve yaptığı çalışmalar ve projelerle bölge halkının takdirini topladığını dile getirdi. Karayolları 11. Bölge müdürlüğünün bölgede etkin bir çalışma yürüttüğünü dile getiren Fazıl kaplan Bölge müdürü Hasan Ali Arslan öncülüğünde Karayollarının kendi bölgesinde ve kendi sorumluluğunda bulunan alanlarda başarılı çalışmalar yaptığını söyledi. Kaplan , başarılı ve etkin çalışmalarından dolayı Bölge müdürü Hasan Ali Arslan'a teşekkür etti.

Karayolları 11. Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan da kendisini makamında ziyaret eden İl-Sa Beton İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. sahibi Vanlı iş adamı Fazıl kaplan'a teşekkür ederek nazik ve samimi ziyaretinden ve hoş sohbetinden ötürü çok memnun kaldığını dile getirdi. Karayolları 11. Bölge Müdürünü Hasan Ali Arslan, İl-Sa Beton İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.'nin Ticari faaliyetleri doğrultusunda kalite standartları belgeleriyle, profesyonel ekipleriyle ve referanslarıyla yaptığı faaliyetler ve çalışmalar, kalite ve güvende hizmet anlayışıyla Van'da önemli bir kuruluş olduğunu dile getirerek çalışmalarında ve tüm faaliyetlerinde  Fazıl Kaplan'a başarılar diledi.

ÖZ HABERCİ - MURAT ÇURKU