Faruk Alpaslan’a destek

Faruk Alpaslan’a destek
Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Adayı Faruk Alpaslan’ının seçim ofisi, destek veren şoför esnafı ile her gün dolup taşarken, bir destek de Şirin Maral ve Kadir Gülgeldi’den geldi. 

Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı seçimlerinde adaylığını açıkladığı günden bu yana gündemden düşmeyen Faruk Alpaslan, şoför esnafını bir araya getirmeye devam ediyor. Faruk Alpaslan’ı seçim bürosunda aşireti ile birlikte ziyaret eden Şirin Maral “Birlikte başaracağız” diyerek desteğini açıkladı. Aile büyükleri ile birlikte Faruk Alpaslan’ı seçim bürosunda ziyaret eden, Kadir Gülgeldi Faruk Alpaslan’a destek verdiğini ifade etti.

Yapılan destek ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Faruk Alpaslan, “Çok değerli üyelerimizle, kanaat önderlerimizle, farklı aşiretlerimizin büyükleri ve üyeleriyle, her görüş ve fikirden insanımızla gücümüzü birleştirerek bugün burada bayram havasında bir araya gelmiş bulunuyoruz. Amacımız sadece seçimi ve koltuğu kazanmak değil. Bir araya gelmemizin amacı şoför esnafımıza ve memleketimize hizmet etmektir. Hizmet, birlik ve kaynaşma amaçlı bir araya gelmemiz bizi her şeyden daha çok mutlu ediyor. Seçimler ayrışmaktan çok bir araya gelmenin, insana ve memlekete hizmet için güç birliği yapmanın vesilesi oluyor. Elbette demokrasinin gereği farklı ekipler ortaya çıkacaktır, ancak hizmet amaçlı, insanlık ve dürüstlük ilkeleri ile projelerimizle ortaya çıktığımız zaman burada olduğu gibi memleketimizin bir birinden daha asil değerleri, aşiretleri bir arada toplanıyor. Bugün burada bizi şereflendiren herkese sağladıkları katılımdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Benim ağabeyimin yıllardan buyana birlikte yol arkadaşı olan Ali Meral’in de ailesi ile birlikte bize katıldıkları, bizimle birlikte yer aldıkları için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Hizmet bekleyen binlerce şoför esnafı olduğuna dikkat çeken Faruk Alpaslan, “Elbette ki 4 yıllık görev içerisinde projelerimizin gerçekleştirilebilmesi ve şoför esnafımıza hizmet edilebilmesi için bir listemiz olacak. Çeşitli arkadaşlarımız 28 kişiden oluşmak zorunda olan listemizde görev aldı. Herkesi listemize yazmak mümkün değil, ancak biz her birinizi gönlümüze yazmışız. Listemiz yer alan ve her biri bir birinden değerli olan yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile birlikte her zaman sizlerin emrinde olacağız. Birinci ilkemiz dürüstlük çalışkanlık ve şoför esnafımızın ekmeğine hizmet etmektir. Listemizdeki 28 kişi ile her gün 24 saat, kamu kurum ve kuruluşlarında yaşanan sorunları çözebilmek için kurumlarda, kurtarıcı ve ambulanslarımızla yolda kalan esnafımızın 24 saat emrinizde olacağız” dedi.
Seçim ofisine 300 kişi ile yapılan destek ziyareti Faruk Alpaslan tarafından verilen öğle yemeği ile sona erdi.

Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı 13 Ocak 2018 Cumartesi günü Şerefiye Mahallesi’ndeki Halk Otobüsleri Hareket Amirliği’nin üst kısmındaki İMKB Fen Lisesi’ salonunda Saat 09:00’da yapılacak.