Eşbaşkanlardan Hastanelerdeki Annelere ziyaret

Eşbaşkanlardan Hastanelerdeki Annelere ziyaret
Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Bedia Özgökçe Ertan ve Mustafa Avcı, Anneler Günü vesilesiyle hastanelerdeki anneleri ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Bedia Özgökçe Ertan ve Mustafa Avcı, Anneler Günü vesilesiyle Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi’nin kadın doğum polikliniklerini ziyaret ederek, yeni doğan bebeklere bakım setti, annelere ise kırmızı karanfil hediye etti.

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Bedia Özgökçe Ertan ve Mustafa Avcı, Anneler Günü vesilesiyle, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Merkezi’nin kadın doğum polikliniklerini ziyaret etti. Önce Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ardından Dursun Odabaşı Tıp Merkezi'ne giden Eşbaşkanlar, poliklinikteki odaları tek tek gezerek, yeni doğan bebeklere Sağlık İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde yürütülen, “Hoşgeldin bebek” projesi kapsamında hazırlanan bakım çantası, annelere ise kırmızı karanfil hediye etti. Hastanede yoğun ilgiyle karşılaşan Eşbaşkanlar, hastalara refakat eden annelerin de gününü kutlayarak, karanfil verdi. Ziyarette kısa bir konuşma yapan Eşbaşkan Özgökçe, “Sizi burada gördüğümüze mutlu olduk, çocuklarınızı sağlık, sıhhat, güzellik umutla büyütün inşallah. Bütün annelerin Anneler Günü kutlu olsun” dedi.