Eşbaşkan Özgökçe geleceğin sporcularıyla bir araya geldi

Eşbaşkan Özgökçe geleceğin sporcularıyla bir araya geldi
Büyükşehir Belediyesi’nin Yaz Spor Okulları’nda eğitim gören öğrencilerle bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Bedia Özgökçe Ertan, Spor sizi ve bizi her türlü kötülükten koruyacak en önemli yatırımdır

Bu yüzden daha fazla önemsemeliyiz ve biz kendimizi bu konuda sorumlu görüyoruz” dedi.

 Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Bedia Özgökçe Ertan, 8-14 yaş aralığındaki çocuklara belediyeye ait salon ve sahalarda futbol, basketbol, voleybol, kick boks, oryantiring, badminton, dağcılık, judo ve atletizm dallarında ücretsiz eğitim veren Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün Yaz Spor Okulları’nı ziyaret ederek, sporcularla bir araya geldi.

İŞGEM Semt Sahası Tesisleri’ne 600 öğrencinin 2 aydır katıldığı spor okullarını ziyaretinde Eşbaşkan Özgökçe'ye İpekyolu Belediye Eşbaşkanı ve  Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Eşbaşkanı Azim Yacan, meclis üyeleri ve kulübün yöneticileri eşlik etti. İlgi ile karşılanan Eşbaşkan Özgökçe, çocuklarla bir süre sohbet edip, beklenti ve gelecek planlarını sordu.

Öğrencilerin tatillerini verimli geçirmeleri için açtıkları yaz okullarını çok önemsediklerini belirten Eşbaşkan Özgökçe, “Sizlerin onca emek harcayarak, kendinize ve kentimize değer katmak için emek harcamanız bizler için büyük bir gurur vesilesidir. Birçok imkânsızlığa rağmen elde ettiğiniz başarılar, inancınız ve kararlılığınız sayesinde oldu. Bizler bunu geliştirmek istiyoruz. Sizlere olan desteğimizi artırmak istiyoruz. Bu, belediye olarak bizim en önemli görevimiz. ’da çocukların, gençlerin, özellikle genç kadınların spora yönelmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Bunun altyapısını oluşturuyoruz. Sizler bu işi başarabileceğimizin en güzel örneklerisiniz. Burada oluşunuz zaman ve emek harcamanız bizlere bu yolda yürümemiz için vesile oluyor. Sizinle ilgili çok güzel başarı haberleri aldık ve gurur duyduk” dedi.

’ı ve Van’ın geleceğini kurtaracak en önemli hizmetin gençlere ve çocuklara yapılacak yatırımlar olacağını vurgulayan Özgökçe, mahallelerde spor yapılacak alanların sayısını artıracaklarını dile getirerek şöyle devam etti: “Belediye birçok hizmet sunabilir. Ama en önemli hizmet gençlerimize ve çocuklarımıza yaptığımız yatırımlardır. Spor sizi ve bizi her türlü kötülükten koruyacak en önemli yatırımdır. Bu yüzden daha fazla önemsemeliyiz ve biz kendimizi bu konuda sorumlu görüyoruz. Mahallelerde spor yapılacak alanların sayısını artıracağız. Sadece futbol, voleybol, basketbol, badminton gibi takım sporlarını değil bireysel sporlar da dahil yeni spor alanları yaratmalıyız. Destek bizden ama emek ve inanç ortaklaşa olmalı. Bu iş birliği sürerse daha büyük başarılara imza atacağımızı ve Van’ı çok önemli yerlerde temsil edeceğimize de inanıyorum. Bugünler hiç de uzak değil. Hocalarımızla birlikte inanıyoruz ki başarılı olacaksınız. Daha çok büyüyeceğiz ve siz büyüdükçe kentimiz büyüyecek ve geleceği kurtulacak. Bütün yüreğimizle sizlerin yanındayız. Başarılar göreceğimize inanarak sizlere başarılar diliyorum.”