Eşbaşkan Avcı: parklar halka en iyi şekilde hizmet verecek

Eşbaşkan Avcı: parklar halka en iyi şekilde hizmet verecek
Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mustafa Avcı, kent merkezinde bulunan parklarda incelemelerde bulundu.

 Eşbaşkan Avcı, yaz aylarında yoğun bir şekilde kullanılan parkların en iyi şekilde hizmet verebilmesi için gerekli eksiklerin giderileceğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mustafa Avcı, Ramazan Bayram öncesi tüm mezarlıklarda başlatılan bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını yerinde denetledi. Eşbaşkan Avcı’ya Genel Sekreter Vekili Engin Akın ve ilgili birim yetkilileri eşlik etti. Sona gelinen çalışmaları denetledikten sonra Eşbaşkan Avcı ve beraberindekiler, Kültür Parkı, Yaşar Kemal Parkı ve Ulaşım Daire Başkanlığı Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Parklardaki tahribatın giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını isteyen Eşbaşkan Avcı, özellikle çocuk oyun alanlarının bakımsızlığına dikkat çekti. Kayyum döneminde park ve bahçelerin bakımsız bırakıldığına işaret eden Avcı, park ve bahçelere ait malzemelerin faklı yerlere gönderildiğine ve işinin uzmanı çalışanların ya işten çıkarıldığına ya da görev yerlerinin değiştirildiğine vurgu yaptı.

İnceleme ardından Eşbaşkan Avcı, yaz aylarında yoğun bir şekilde kullanılan parkların halka en iyi şekilde hizmet verebilmesi için gerekli eksiklerin giderilmesini istedi. Başta sosyal tesislerin eksikliği olmak üzere, yeşil alanların kullanımı için Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli tüm ekip ve ekipman sorunun giderilmesi talimatını verdi.