Eşbaşkan Avcı'nın inceleme ve ziyaretleri sürüyor

Eşbaşkan Avcı'nın inceleme ve ziyaretleri sürüyor
Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mustafa Avcı Kent Meydanı, Park AVM ve ilaçlama çalışmalarının yapıldığı alanlara giderek incelemelerde bulundu.

  Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı AVCI, esnaf ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine Kent Meydanı alanında bulunan Mısır Çarşısı esnafını ziyaret etti.

Esnaf ile bir süre sohbet edip, taleplerini dinleyen Eşbaşkan Avcı, buradan Park AVM’ye geçerek AVM’de incelemelerde bulundu. AVM’nin her katını, otoparkını titizlikle gezen Avcı, buranın durumu hakkında da yetkililerden bilgi aldı. AVM’nin cazip hale gelmesi için de çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Kent Meydanı ziyaretinin ardından Tuşba İlçesi İskele Mahallesi İlaçlama Müdürlüğü'ne giden Eşbaşkan Avcı, kurum bünyesindeki özel anfibik araçlar ile ULV, mistblower araçları inceleyerek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Buradan ekiplerle Yaşar Kemal ve 15 Temmuz Şehitler Parkı'na da giden Eşbaşkan Avcı, yapılan ilaçlama çalışmalarını yerinde izleyerek denetledi.

Son olarak Büyükşehir Belediyesi'ne ait hangarları da gezen Eşbaşkan Avcı, burada çalışanlarla bir araya gelerek sohbet etti. Eşbaşkan Avcı'ya ziyaretlerine Genel Sekreter Engin Akın, Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Şenkaya, ilgili daire başkanları ve müdürler de eşlik etti.