Eşbaşkan Avcı muhtarlarla biraraya geldi

Eşbaşkan Avcı muhtarlarla biraraya geldi
Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mustafa Avcı, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından göreve başlayan Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Bedia Özgökçe Ertan ve Mustafa Avcı kentin gelişmesi adına çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mustafa Avcı, muhtarlarla meclis toplantı salonunda bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Avcı, muhtarlarla sık sık bir araya geleceklerini belirterek, Büyükşehir Belediyesi’nin kapılarının her zaman muhtarlara açık olduğunu söyledi.

Muhtarların halkın taleplerini belediyelere iletme konusunda da çok önemli bir noktada olduğuna işaret eden Avcı, belediyeyi çok büyük bir borçla devralmalarına rağmen 2 büyük projeyi hayata geçirmek için çalıştıklarını ve çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Avcı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Belediyeler siyasi kurumlar değil hizmet üreten birimlerdir. Daha önceki hizmetlere baktığımızda sandık sonucuna göre mahallelerimize hizmet götürülmüş. Biz bunu yapmayacağız. Bize oy vermiş ya da vermemiş herkese eşit bir şekilde hizmet edeceğiz. Bueşitsizliği de ortadan kaldırmak için çalışmalar yapacağız. Biz çalışırken siz muhtarlardan da bize yardımcı olmanızı bekliyoruz. Özelikle kırsal mahalle muhtarlarımıza bu konuda çok iş düşüyor. Mahalle sakinlerine yeni hizmetler, yeni yollar, yeni sulama kanalları yapmak için bizimle yan yana çalışmanız gerekli. Biz elimizden geldiğince sizinleyiz. Gelin hep beraber dünyada , ahirette iman deyip kentimiz için çalışalım.”

Konuşmanın ardından Eşbaşkan Avcı, muhtarlara söz vererek sorun ve taleplerini dinleyip, ilgili daire başkanları ile birlikte not aldı.

Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mustafa Avcı’nın yanı sıra Muhtarlar Daire Başkanı Mehmet Akkuş, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Harun Tutar, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Abdullah Kıran, Fen İşleri Dairesi Başkanı Çetin Çiftçi, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Daire Başkanı Cihan Gümüşçü ve kurum amirleri de katıldı.