Eşbaşkan Avcı, daldere yolu'nu iceleyip, vatandaşlarla bir araya geldi

Eşbaşkan Avcı, daldere yolu'nu iceleyip, vatandaşlarla bir araya geldi
Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mustafa Avcı, Gevaş İlçesi'ne bağlı Daldere bölgesinin yol durumunu inceleyip, bölge halkıyla bir araya geldi.

 Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mustafa Avcı, kış aylarında ağır şartlardan dolayı ulaşıma kapanan 3 mahalle ve 10 mezrayı kapsayan Daldere Yolu’nu yerinde inceledi. Töreli Mahallesi, Daldere Mahallesi ve Doruklu Mahallesi'ni tek tek gezen Avcı, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinleyip not aldı.

Kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların daha sağlıklı hizmet alması adına sık sık onlarla bir araya geldiklerini ifade eden Avcı, mahallelerin güzelleşmesi, daha yaşanılabilir yerler haline gelmesi için çalışacaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaştan gelen talepleri önemsediklerini belirten Avcı, “Bugün burada sizlerle bir araya gelmek istedik. Sizleri yerinizde dinleyip neler yapabilirizi konuşmak istiyoruz. Burada alanıyla ilgili yetkili arkadaşlarımız var. VASKİ, tarımsal daire ve yol yapıyla ilgili sorunlarınız varsa not alsınlar, ellerinden geleni yapsınlar. Elimizden ne gelirse halkımız için onu yapacağız. Mahallelinin rahat etmesi, köyün güzelleşmesi için yeri geldiğinde sizlerin de bazı yerlerde feragat etmesi lazım. Çökmüş yapıların kimseye faydası yok. Orada geçiş yolu versek, halkımız faydalansa çok iyi olur. Daldere yolu için de önümüzdeki yıllarda düşündüğümüz bir proje var. Projemiz sorunsuz ilerlerse artık Daldere’nin ulaşımı çözülmüş olacak. Kışın Hizan tarafındaki yolu kullandığınızı biliyoruz. Mahallerimizi birbirine bağlayan bu yolları iyileştireceğiz” dedi.

Ziyaretlerinde Eşbaşkan Mustafa Avcı’ya, Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Şenkaya, Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Şeref Demir, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Abdullah Kıran, Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanı Cihan Gümüşlü ve meclis üyeleri eşlik etti.