Eş Başkan Avcı: Halk toplantılarımız sürekli devam edecek

Eş Başkan Avcı: Halk toplantılarımız sürekli devam edecek
Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mustafa Avcı ve İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanı Azim Yacan, Stratejik Plan hazırlama çalışmaları kapsamında Halilağa Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

 Büyükşehir Belediyesi ve İpekyolu Belediyesi, Stratejik Plan hazırlama çalışmaları kapsamında düzenlenen toplantılarda halkın görüş ve önerilerini almayı sürdürüyor.

Çalışma kapsamında İpekyolu İlçesi Halilağa Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen  Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mustafa Avcı ve İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanı Azim Yacan'na meclis üyeleri, HDP İpekyolu İlçe Eşbaşkanı Öznur Bartın Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Şenkaya, Grup Başkan Vekili İsmet Tan ve daire başkanlıkların şube müdürleri eşlik etti.

Eşbaşkanların ilgi ile karşılandığı toplantıda, yurttaşlar mahallede yaşanan sorunları aktardı. Sorun ve çözüm önerilerini dinleyen Eşbaşkan Mustafa Avcı, alınan notlar çerçevesinde her sorun için çözüm odaklı çalışmaların başlatılacağını söyledi.

Eşbaşkan Avcı, "Uzun bir süredir mahalle toplantılarımız devam ediyor. Halkımız sorun ve sıkıntılarını anlatıyor. Bu halk toplantılarımız sürekli devam edecek. Biz halkçı ve demokratik bir belediyeyiz.  için iki büyük projemiz var. Borcumuz var diye size hizmet etmeyeceğiz anlamına gelmiyor. Siz hizmetlerin en iyisine layıksınız. Size imakanlar dahilinde hizmet üreteceğiz. Kentimizin büyük sorunu var. Ulaşım, su ve yol sorunu var. Bu sorunları çözmek için de gerekli çalışmaları başlattık" dedi.