Erciş Yolu üzeri AFAD ışıklarında zincirleme kaza - Van Haber

Erciş Yolu üzeri AFAD ışıklarında zincirleme kaza - Van Haber
Van'da bugün feci bir kaza meydana geldi. Erciş yolu üzerinde bulunan AFAD ışıklarında meydana gelen kazada 1'i ağır olmak üzere 11 kişi yaralandı. İşte o can pazarının yaşandığı kazanın ayrıntıları..

Edinilen bilgiye göre kaza, Van-Erciş karayolu üzerinde bulunan Oto Sanayi Sitesi önünde meydana geldi. Şehir merkezine doğru seyreden araçlardan 6 tanesinin karıştığı kazada L.S., F.Ö., S.T., M.T., R.T., S.G., F.Ö., H.G., N.Ş., N.S. ve M.Ö isimli şahıslar yaralandı.

Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezi ile Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, araçta sıkışan 2 yaralı için İtfaiye Daire Başkanlığı ile Van Afet Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü kurtarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Kurtarma ekipleri çalışmalarını yürütürken, trafik polisleri ise olası başka bir kazaya sebebiyet vermemek için bölgede güvenlik önlemleri aldı.
 
Yaklaşık 15 dakikalık bir çalışma sonucu sıkıştığı yerden kurtarılan yaralılar, ambulansla YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Polis, kazaya karışan araçları olay yerinden kaldırarak yolu trafiğe açarken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.