Erciş Belediyesinde ‘Sosyal Denge Sözleşmesi’ imzalandı

Erciş Belediyesinde ‘Sosyal Denge Sözleşmesi’ imzalandı
Erciş Belediye Başkanlığı ile Bem-Bir-Sen akdedilen sosyal denge tazminatı sözleşmesine imza attılar

Erciş  Belediyesi Konferans Salonunda yapılan toplantıya Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Nuri MEHMETBEYOĞLU, BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Medeni SEVİNÇ, BEM-BİR-SEN Şube Müdürü Harun ALTIN ve Erciş Belediyesi memurları katıldılar. Yapılan toplantıda Belediye Başkanlığımızda görevli memurlar adına BEM-BİR-SEN Yöneticileri ve Erciş Belediye Başkanlığı arasında sözleşme imzalandı.


Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Nuri MEHMETBEYOĞLU; Ercişli vatandaşlarımız bizden hizmet bekliyor. Sabah 8 akşam 5 mantığıyla değil, akşam başınızı yastığa koyduğunuzda ''Ben bugün Erciş için ne yapabildim'' şeklinde kendi içinizde muhasebe yapın. Gözlerinizde bizden yardım bekleyen vatandaşları canlandırın. Onlara yardım etmek için gayret edelim. Biz sizlerle yol yürümeye devam edeceğiz ve Erciş 'i hakettiği yere taşıyacağız'' ifadelerini kullandı. 



MEHMETBEYOĞLU'NDAN TOKİ KONUTLARI ve KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜJDESİ: ' ASLAN PAYI ERCİŞİN'

   Ankara'ya yapmış olduğu ziyaret neticesinde açıklama yapan  MEHMETBEYOĞLU; Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından yapılacak olan Toki Sosyal Konutları kapsamında 
genelinde 'Aslan Payının' Erciş'e düştüğünü belirterek 400 konutun Erciş 'te yapılacağı müjdesini verdi. Diğer yandan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM ile yapmış olduğu görüşmeye değinen MEHMETBEYOĞLU; Bakanımızla yapmış olduğumuz görüşme sonucunda  Kentsel Dönüşüm 2. Etap çalışmalarının kısa süre içerisinde başlatılarak Erciş 'i modern ve yaşanabilir bir şehir haline getireceklerini ifade etti.

BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Medeni SEVİNÇ, ''Çalışan arkadaşların motivasyonunu yükseltmek amacıyla çok güzel bir sözleşme imzaladık. El ele vererek çok daha iyi hizmet edeceğimizi ümit ediyorum. Bütün Ercişli vatandaşlar sizden hizmet bekliyor. Bu sözleşmede emeği geçen başta Erciş Kaymakamı ve  Belediye Başkan Vekili Sayın Nuri MEHMETBEYOĞLU  olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.'' dedi.

Konuşmaların ardından Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.