Edremit başkan vekili'nden kaçak yapılarla ilgili flaş açıklama!

Edremit başkan vekili'nden kaçak yapılarla ilgili flaş açıklama!
Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Atıf Çiçekli, Edremit sahilindeki işgalci durumdaki kaçak yapıların yıkıldığını bildirdi.
İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında Edremit Belediyesi Başkanı Vekili görevine getirilen Çiçekli, Sahil Bandı Projesi kapsamında bugün yapılan yıkım çalışmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Projenin uygulanacağı Van Gölü kıyı şeridindeki Hazine arazilerinin işgal edilerek yapılan binaların yıkımının gerçekleştirildiğini belirten Çiçekli, şunları kaydetti:

"Bu sabah Edremit sahilindeki işgalleri devlet gücüyle sona erdirdik. Göreve başladığımda ifade ettiğim gibi devlet hukuka uyanın hakkını hukuka uymayana yedirmeyeceğiz. Tüm vatandaşlarımız kanun ve hukuk güvencesi altındadır. Devletin zor kullanma gücünü haksız hukuksuz eylemler içinde olan zalimlerin üstünde kullanmaktan geri durmayacağız ki mazluma ve sahipsize devlet olalım."

Çiçekli, enkaz olarak devraldıkları belediyeler ile gece gündüz tüm mesailerini halk için harcayarak hizmet kalitesini arttırmak için çalıştıklarını dile getirerek, "Bu noktada siz değerli kardeşlerimden, tüm bu sıkıntıların emanetin daha önce yanlış ellerde olmasından kaynaklandığını hatırlatarak, sabır talep ediyorum. Bize güvendiğinizi ve beklentilerinizin yüksek olduğunu biliyorum. Siz kıymetli kardeşlerimize mahcup olmama duasıyla muhabbetle." ifadelerini kulandı.