EDH Üyeleri Kurban Kesilerek Karşılandı

EDH Üyeleri Kurban Kesilerek Karşılandı
EDH Üyeleri Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimi kapsamında bugün Yeni Marangozlar Sitesi Esnafını ziyaret etti.

Ekonomide Değişim Hareketi, Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın 7 Nisan’da yapılacak olan seçimi için ziyaretlerini sürdürüyor. Bugün ziyaret edilen Yeni Marangozlar Sitesi Esnafı EDH Üyelerini Kurban keserek karşıladı.

Van’da Van Ticaret ve Sanayi Odası’nda yaptıkları çalışmalar ile Esnaf ve Tacir tarafından büyük takdir toplayan Ekonomide Değişim Hareketi 7 Nisan’da yapılacak olan seçim çalışmalarını yürütürken, esnaf ve Tacir ziyaretleri de devam ediyor. EDH Üyeleri bugün ziyaret ettikleri Yeni Marangozlar sitesinde kurban kesilerek karşılandılar. EDH Üyeleri Yeni dönemde yapacakları çalışmalar ile ilgili Esnaf ve Tacir ile bir süre sohbet edip sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Esnafın sıcak ve samimi bir şekilde karşılanmalarına teşekkür eden EDH Üyeleri, ‘’Bizler her daim esnafımızın bu güler yüzünü ve samimiyetini görmek istiyoruz. Esnaf ve Tacir için çalışmalarımız devam edecektir. Kent Ekonomisinin yükselmesi adına çalışmalarımız devam etmektedir. Bugün burada sıcak ve samimi duygular ile kurban keserek bizleri karşılayan Yeni Marangozlar Sitesi Esnafımıza teşekkür ederiz’’ dediler.

EDH Üyeleri Yeni Marangozlar Sitesi Esnafını ziyaret ettikten sonra seçim ofisine giderek seçim çalışmalarına devam etti.