Dursun Odabaş’ta sıra ve tahlil bekleme sıkıntısı bitiyor!

Dursun Odabaş’ta sıra ve tahlil bekleme sıkıntısı bitiyor!
Göreve atanır atanmaz YYÜ Dursun Odabaş Hastanesi için bir çok projeyi masasına koyan Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Ümit Haluk İliklerden hasta ve hasta yakınları için önemli bir uygulama için start verdi.

 Göreve atanır atanmaz YYÜ Dursun Odabaş Hastanesi için bir çok projeyi masasına koyan Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Ümit Haluk İliklerden hasta ve hasta yakınları için önemli bir uygulama için start verdi. Muayene için sıra alma ve sonuç takibi konusunda ciddi sıkıntılar yaşayan hastalar için hazırladığı projenin çalışmasını başlatan İliklerden, bu noktada artık hem internet ortamında hem de telefonla hızlı yürüyecek bir sistemin başladığını belirtti.

Yeni uygulamanın müjdesini veren İliklerden, “Yeniliklerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz.” Dedi. YYÜ Başhekimi Ümit Haluk İliklerden, hastanenin yeni sistemi ile ilgili müjdeyi Şehrivan Gazetesi aracılığı ile paylaştı. Artık vatandaşların tahlil sonuçlarının durumunu cep telefonlarına gelecek olan mesajlardan öğrenebileceklerini ve bu sayede sürekli bizzat gidip sorma geleneğinin ortadan kalkacağı müjdesini de veren İliklerden “Bugün sizin aracılığınızla vatandaşlarımıza bir müjdeyi de vermiş olalım; daha önce Bölge hastanesinde başlatmıştık. Vatandaşlarımız bütün yaptırmış oldukları tahlillerinin, film sonuçlarının ve patoloji sonuçlarının bilgisini telefonlarına mesaj olarak alacaklar. Hastalarımız tahlillerinin çıkıp çıkmadığını öğrenip ona göre doktorlarına hizmet almak için gidecekler. Ameliyat olan bir hastamız evine gitmiş ve patoloji sonucunun çıkıp çıkmadığını öğrenmek için sürekli hastaneye gidip gelmek zorunda kalıyordu. Artık bu durum ortadan kalkacak ve bir tahlil sonucu çıkınca telefonlara mesaj gidecek.

UYGULAMA HAFTAYA DEVREYE GİRECEK

Başhekim İliklerden halihazırda çalışmalarını başlattıkları sistemin haftaya devreye girmesini beklediklerini belirtirken, profesyonel bir ekip ile yeni sistem için çalışmaların aralıksız sürdüğünü de sözlerine ekledi. Vatandaşların işini ciddi manada kolaylaştıracak ve zaman kazandıracak olan sistemle hastalar da uzun süre bekleme sıkıntısından kurtulmuş olacak.

“EKSİKLİKLERİMİZİ VATANDAŞLARIMIZLA AŞACAĞIZ”

Oluşacak sorunları vatandaşlar ile iş birliği içerisinde aşacaklarını belirten İliklerden gazetemiz hakkındaki fikirlerini de dile getirdi. İliklerden sözlerini şu şekilde noktaladı: “İnşallah kısa bir zaman içerisinde eksikliklerimizi var olan eksikliklerimizi gidereceğiz gideremeyeceklerimiz olursa da vatandaşlarımızdan özür dileyerek şunu şöyle telafi edeceğiz, bu ameliyatı böyle yapacağız, bir malzemeyi bulamadıysak bunu yarın bulacağız diye her zaman onlara geri döneceğiz ve kapımız her zaman açık olacak. Şehrivan Gazetesi ailesine de şehrin sağlığına ve hastanelerine duymuş oldukları ilgiden dolayı ayrıca ilimizin basın kültürünü kaliteli bir seviyeye taşımış olmasından, röportajlarının ve gündeme hâkimiyetinin kalitesinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.”

ŞEHRİVAN ÖZEL: ÖMER FARUK TOKTAŞ/MENDUH ÇALIŞKAN-