Daire Başkanı Dr. Baş’tan Van’a ziyaret

Daire Başkanı Dr. Baş’tan Van’a ziyaret
Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Daire Başkanı Dr. Mehmet Baş, Van’da Kurban Bayramı nedeniyle nöbet tutan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı. 

Bayram tatilini Van’da geçiren Dr. Mehmet Baş, Van Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Yaşar Beygo ile ilk olarak 112 Acil Servis Komuta Merkezini ziyaret etti. Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, daha sonra Özalp, Muradiye, Başkale ve Erciş ilçelerindeki devlet hastanelerinin acil servislerini ziyaret ederek, burada nöbet tutan sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

Sağlık çalışanlarının isteklerini de dinleyen Dr. Baş, “Sağlık Bakanımız Sayın Ahmet Demircan’ın sizlere selamlarını getirdim. Sayın Bakanımız, hepinizi şefkatle ve muhabbetle selamlıyor’’ dedi. Acil servislerde müşahede altına alınan hasta ve yakınlarını da ziyaret eden Dr. Baş, Van’ın sağlık alanında çok ileri seviyeye geldiğini görmenin kendisini mutlu ettiğini belirtti. Baş, ziyaretlerinin ardından Van’dan ayrıldı.