Çocuklar Duymasın da Feyyaz Uçar ile Van Reklamı

Çocuklar Duymasın da Feyyaz Uçar ile Van Reklamı
Yılllardır evimize misafir olan şuan Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Çocuklar Duymasın' dizisinde Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar ile Van reklamı son bölüme damga vurdu.

Çocuklar Duymasın dizinde Haluk karekteriyle başrol'de oynayan Tamer Karadağlı, dizide koyu Beşiktaşlı olmasından dolayı Tutku karekterini canlandıran Gülin İyigün'ün dizide Haluk'a doğum günü hediyesi olarak Beşiktaş'ta bir dönem damga vuran Metin, Ali ve Feyyaz'ın videosunu hediye eder.

Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörlüğü yapan Feyyaz Uçar'ın Van Gölü kıyısından çektiği video ile doğum günü kutlaması ise diziye damga vurdu.

Feyyaz Uçar'ın doğum günü için çekilen video'da Vanla ilgili şu ifadelere yer verdi; "Van'a teknik direktör olmuş. Helal olsun sana." "Sen Van'a gittin mi hiç" diye Tutku'ya soran Haluk "Gitmedim maalesef" cevabının ardından şunları söyledi: "Kesin gitmen lazım. Van Gölü'nün etrafında yürümen lazım, Van Kahvaltısı yapman lazım, otlu peynirinden yemen lazım. Bayılırsın."