City Van açılış tarihi belli oldu!

City Van açılış tarihi belli oldu!
Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, yapımı devam eden City Van AVM’nin yüzde 85’inin tamamlandığını, tapularının bile hazır olduğunu belirterek, 2017 yılının bahar ayında hizmete açılacağını söyledi.
Yapım aşamasında olan ve bir türlü bitirilemeyen City Van AVM ile ilgili açıklamalarda bulunan Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, City Van AVM yapımının tamamlandığı ve açılışa hazır olduğu müjdesini verdi.

2010 yılında yapımına başlanan ve açılışı merak konusu olan AVM açılışa hazırlanıyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Özdek, “City Van yapımı 2010 yılından bu yana devam eden ve depremden sonra yapımı aksayan bir alışveriş merkezidir. Fakat City Van AVM’deki işyerlerinin yapımı bitmiş durumdadır. Yapımının tamamlanması ile birlikte ilimiz adına güzel bir gelişme olacaktır. City Van bugün Van’da dört gözle beklenen bir AVM’dir. Bu alışveriş merkezinin bittiğini ve tapularının da çıktığını söylemek isterim. Yüzde 85’i bitmiştir. Yüzde 15’de 2017’nin bahar ayında tamamlanacaktır. AVM’nin 2017’de açılacağı müjdesini vermek istiyorum. Bu yapının ilimize çok ve faydası olacaktır. Buradaki esnaflarımızın çok iyi işler yapacaklarına inanıyorum. Çünkü hem mevki hem de görselliği açısında buranın büyük avantajları olacaktır. Herkesi buraya sahip çıkmaya davet ediyorum. Van’daki alışveriş anlayışını değiştirecektir. City Van’ın gerek ilimize gerekse de halkımıza iyi hizmetleri olacaktır. 2017’nin bahar ayında açılışı yapılacaktır. Şimdiden Van’ımıza halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Alışveriş merkezinde yer alacak olan bütün esnafların da vatandaşa hizmet edeceğine ve yardımcı olacaklarına inandıklarını sözlerine ekleyen Özdek, “Böylesi bir AVM, ekonomimizin can damarı olan ve adeta kalbinin attığı Cumhuriyet Caddemizde yer alması alışveriş anlayışının canlanmasına da katkı sunacaktır. Bu AVM’nin yapımında büyük emeklerim bulunmaktadır. Bunun oluşması için büyük çabalar sarf ettim. Benim dışımda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Van’a bir değer kattığımız için de kendimizle gurur duyuyoruz. Bundan sonrada inşallah yeni yeniliklerle Van’a sahip çıkacağız, Van’a yatırımlar yaptırtacağız. Van’a işadamları ve yatırımcılar getireceğiz, ilimizi kalkındırmak için her şeyi yapacağız. Bu kötü günleri geride bırakacağız. Van’ımızı ve bizleri güzel günler beklemektedir. Ticaretin güzel olduğu, hayat akışının iyi olduğu, sosyal hayatın düzenli olduğu, kültürel hayatın genişlediği ve insanların birbirini sevdiği daha müreffeh bir hayat diliyorum” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: VANSONDAKİKAHABER.COM