CHP Van İl Başkanı Kurukcu’dan başhekim Ümit Haluk İliklerden’e ziyaret

CHP Van İl Başkanı Kurukcu’dan başhekim Ümit Haluk İliklerden’e ziyaret
CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu beraberindeki il yönetimi ile birlikte SB. SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Ümit Haluk İliklerden’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi heyetinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren İliklerden: "Zorlu bir görevi üstlendiğimiz şu süreçte dostlarımızın bizleri yalnız bırakmaması görevimizi daha büyük bir aşkla yapmamıza imkân vermektedir. Hastanemizin içerisinde bulunduğu mevcut birçok sorunun giderilebilmesi için bugünden itibaren yoğun bir gayretin içerisinde olacaklarını ifade etti."

KURUKCU: HASTANENİN SAYGIN BİR PROFİLE ULAŞMASI LAZIM

CHP Van İl Başkanı Kurukcu da ziyaret sonrası bir değerlendirme yaparak şu açıklamalarda bulundu: "Bugüne kadar bu hastanenin yalnızca sorun ve sıkıntılarını konuştuk aksayan yanlarını dile getirdik. Bugünden itibaren artık bu sorunları konuşmak yerine iş ve icraatlerle Van’ımızın can damarı konumundaki hastanemizi gerek Van’da gerekse de bölge de saygın bir konuma getirmek durumundayız. Bunun için de biz siyasilere ne düşüyorsa biz taşın altına elimizi koyarız. Yeni başhekim ve yeni yönetime de başarı dileklerini ileten Kurukcu geçmişte birçok defa kamuoyunun gündemine taşıdıkları özellikle doktor eksikliği, temizlik, insanların hiçbir şekilde rahatsız edilmeden, mağdur edilmeden insanlıklarına yakışır bir şekilde bir tedavi süreci geçirmeleri anlamında gerekli alt zeminin oluşturulmasını beklediklerini ifade ederek bu şekilde Van’ımıza en başta insanımıza hak etmiş oldukları değeri vermiş oluruz." şeklinde konuştu.